Penne pasta met 4 soorten kaas

    Penne pasta met 4 soorten kaas

    4keer bewaard
    20min


    21 personen hebben dit gemaakt

    Als je van kaas houdt, houd je zeker van deze pasta. Klaar in een mum van tijd en iedereen is er dol op. Zorg ervoor dat de kaas die je gebruikt vers is. Vergeet niet nog wat brood in de saus te dopen op het einde.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr penne pasta
    • 70 gr Gorgonzola
    • 50 gr Gruyere of Emmentaler kaas
    • 60 gr Parmezaanse kaas
    • 70 gr Taleggio kaas
    • 250 ml volle melk
    • 200 ml slagroom
    • 1 snufje zout
    • witte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook. Kook de pasta in 8 minuten al dente.
    2. Smelt alle kazen in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en meng de melk erdoor. Voeg dan de room toe en roer goed. Breng op smaak met zout en peper.
    3. Roer de pasta door de kaassaus en roer goed. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren