In parmaham gerolde soepstengels met kaassaus

    In parmaham gerolde soepstengels met kaassaus

    6keer bewaard
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Gewone soepstengels worden getransformeerd tot een exclusief hapje. Lekker voor op een feestje.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 25 gr boter
    • 1 eetlepel gewone bloem
    • 200 ml melk
    • 150 gr redelijk stevige kaas, zoals Asiago of Gruyere, in blokjes
    • 3 eetlepels room
    • zout en vers gemalen zwarte peper naar smaak
    • 100 gr parmaham
    • 1 pak soepstengels

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Smelt de boter in een kleine pan en voeg de bloem toe en roer goed. Voeg dan langzaam de melk toe en roer weer.
    2. Voeg de kaas toe en laat koken op laag vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe.
    3. Rol de parmaham om de soepstengels en leg ze op een serveerschaal.
    4. Giet de kaassaus in een kommetje zodat je de soepstengels erin kunt dopen. Serveer.

    Tip

    Je kunt ook een zakje kaassaus kopen als je weinig tijd hebt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren