Rucola pesto

    Rucola pesto

    1keer bewaard
    15min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een variant op de traditionele pesto; rucola neemt de plaats in van basilicum en er wordt Pecorino toegevoegd. Omdat rucola nogal bitter smaakt kun je hem verdunnen met wat water en eventueel nog gekarameliseerde uien en kerstomaatjes toevoegen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 gr rucola, goed gewassen
    • 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 50 gr geraspte Pecorino kaas
    • 50 gr pijnboompitten
    • 1 knoflookteen
    • snufje zout
    • extra virgine olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Doe de rucola, Parmezaanse kaas, Pecorino en pijnboompitten in de kom van een keukenmachine. Voeg de knoflookteen, zout en een scheutje olijfolie toe en begin te mengen op een lage snelheid terwijl je olie blijft toevoegen tot het mengsel romig wordt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren