Roergebakken garnalen

    Roergebakken garnalen

    3keer bewaard
    25min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een snel te maken gerechtje van garnalen, knoflook, rode chili, wijn en peterselie.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr garnalen
    • olijfolie
    • 2 tot 3 tenen knoflook, fijngesneden
    • 1 snufje gedroogde rode chilivlokken
    • zout naar smaak
    • 60 ml witte wijn
    • 1 bosje peterselie, gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Maak de garnalen schoon maar pel ze niet.
    2. Verhit wat van de olijfolie in ene pan en voeg de fijn gesneden knoflook en een snufje chilivlokken toe, laat 2 minuten bakken. Voeg de garnalen toe en laat ze 5 minuten bakken, terwijl je ze een keer omdraait. Giet de wijn erover en laat 1 minuut sudderen. Breng op smaak met zout.
    3. Haal de garnalen van het vuur en strooi de peterselie erover. Serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren