Broodje warm vlees met ricotta

    Een heerlijk verrassende combinatie van vlees en kaas. Lekker als een makkelijke avondmaaltijd of lunch in het weekend. Kook de runderfilet van tevoren of gebruik restjes rosbief.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 runderfilet, gekookt en in reepjes
    • 1 theelepel extra vergine olijfolie
    • 1 eetlepel kappertjes
    • 25 gr kerstomaatjes, gehalveerd
    • 50 gr verse ricotta
    • 1 volkorenbrood
    • 1 krop ijsbergsla
    • 1 theelepel balsamico azijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur. Roerbak de kappertjes en voeg het vlees toe. Voeg dan de tomaten toe en roerbak 2 tot 3 minuten. Voeg de ricotta toe en roer goed.
    2. Rooster het brood. Leg wat slablaadjes op een snee brood. Bedek met het vleesmengsel en sprenkel er wat balsamico azijn over. Bedek met een andere snee geroosterd brood en maak zo alle sneetjes brood op. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren