Nonna's aspergepasta met garnalen

    Nonna's aspergepasta met garnalen

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    47 personen hebben dit gemaakt

    Een snel en eenvoudig pastagerecht naar het recept van mijn Italiaanse oma. Gebruik pastaschelpen, orrechietti of farfalle.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 eetlepels olijfolie
    • 250 gr gekookte en gepelde gamba's
    • 1 bosje asperges, harde uiteinde verwijderd en grof gehakt
    • 6 teentjes knoflook, fijngehakt
    • droge gemalen chilipepers naar smaak
    • zout naar smaak
    • gemalen Pecorino Romano om te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een grote braadpan op matig laag vuur de olijfolie verhitten en hierin garnalen, asperges en knoflook sauteren tot de asperges heel groen zijn, en gaar maar knapperig. Chilipepers en zout erdoor roeren. Door een pasta naar keuze scheppen en geraspte kaas erover strooien alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren