Wentelteefjes met fruit

    Wentelteefjes met fruit

    3keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Er zijn veel dingen die ik graag eet als ontbijt. Wentelteefjes staan hoog op die lijst. Ik serveer het meestal met vers fruit erop, dan voel ik me niet zo schuldig over de siroop die ik er vervolgens over giet.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 2 eieren
    • 1 eetlepel melk
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 2 sneetjes brood
    • 1 eetlepel suiker
    • 1 theelepel kaneel
    • 1 theelepel poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Klop in een ondiepe schaal die groot genoeg is voor 2 boterhammen de 2 eieren tot ze gemengd zijn. Voeg de melk en vanille toe en meng goed.
    2. Haal de 2 sneetjes brood door het eimengsel, zodat beide sneetjes bedekt zijn en laat ze minstens 5 minuten weken.
    3. Doe wat olie in een koekenpan en bak de wentelteefjes enkele minuten op een matig vuur.
    4. Strooi eventueel wat kaneel en poedersuiker op het brood en draai het brood om, zodat de andere kant kan bakken.
    5. Strooi er voor het serveren nog wat poedersuiker over, samen met wat siroop en vers fruit.

    Tip

    Het is ook lekker om wat suiker en kaneel in het beslag te verwerken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren