Gepofte aardappel met krab

    Gepofte aardappel met krab

    2keer bewaard
    45min


    Maak dit als eerste!

    Aardappel in de schil, gevuld met krab, crème fraîche, mosterd, peterselie, citroen en smakelijke Gruyère kaas.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 pofaardappelen
    • 100 gr wit krabvlees
    • 1 eetlepel crème fraîche
    • 1 theelepel grove mosterd
    • een handvol verse peterselie, fijngehakt
    • 1 citroen, het sap
    • een handvol geraspte Gruyère

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:45min 

    1. Bak de aardappel, 3 minuten in de magnetron en 35 minuten in de oven op 180°C / gasovenstand 4.
    2. Meng de overige ingrediënten.
    3. Haal de aardappelen uit de oven en wikkel ze stevig in een theedoek en sla op de zijkant om de binnenkant te verzachten.
    4. Voeg een klontje boter toe en leg er het krabmengsel op, garneer met een beetje peterselie.
    5. Strooi er een beetje geraspte Gruyère over en zet even onder de grill.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren