Lunchrepen met chocola en kokos

    Lunchrepen met chocola en kokos

    2keer bewaard
    25min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Deze heerlijke chocoladerepen zijn snel en gemakkelijk te maken. Ze zijn perfect voor lunchpakketten, of voor bij een kop thee of koffie.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 12 repen

    • 220 gr donkerbruine basterdsuiker
    • 125 gr zelfrijzend bakmeel
    • 35 gr geraspte kokos
    • 2 eetlepels ongezoete cacaopoeder
    • 125 gr gesmolten boter
    • 1 ei, lichtjes losgeklopt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C / gasovenstand 4. Vet een bakblik van 20 x 30 cm in met boter.
    2. Meng suiker, zelfrijzend bakmeel, geraspte kokos en cacao in een grote kom samen. Klop de boter en het ei erdoor.
    3. Verdeel het mengsel over het ingevette bakblik. Bak gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven of tot het licht gebruind is rondom de randen.
    4. Laat afkoelen, en snijd dan in plakjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren