Pavlova met chocolade en framboos

    Pavlova met chocolade en framboos

    1keer bewaard
    3uur18min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Dit elegante dessert is snel en gemakkelijk te maken. Meringuenestjes worden overgoten met een chocolade-kwarktaart vulling, gevolgd door slagroom en verse frambozen.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 8 kant-en-klare meringuenestjes
    • 250 gr roomkaas, op kamertemperatuur
    • 200 gr kant-en-klare chocolademousse
    • 125 ml slagroom
    • 100 gr chocolade, in stukjes gebroken
    • opgeklopte slagroom, om mee te serveren
    • verse frambozen, om mee te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 3min  ›  Extra tijd: 3uur in de koelkast  ›  Klaar in:3uur18min 

    1. Meng de roomkaas en chocolademousse tot het goed gemengd is.
    2. Zet de room en chocolade 20 seconden in de magnetron in een hiervoor geschikte schaal, en roer daarna tot alles goed gemengd en iets ingedikt is.
    3. Voeg de gesmolten chocolade toe aan het roomkaasmengsel. Roer tot het goed gemengd is. Zet een paar uur of een nacht in de koelkast.
    4. Rangschik de meringuenestjes op dessertborden. Verdeel het gekoelde mengsel erover, versier de bovenkant met opgklopte slagroom en frambozen. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren