Garnalencurry in naanbrood

    Garnalencurry in naanbrood

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    Een uiterst heerlijke lunch (of avondeten) gemaakt door sla, groenten en kokoscurry met garnalen in warm naanbrood te wikkelen. Je kunt ook vlees gebruiken in plaats van garnalen, als je dat wilt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ui, in kleine stukjes gesneden
    • groenten naar keuze, vers of bevroren
    • 400 gr bevroren garnalen
    • 1 blik (400 ml) kokosmelk
    • 2 eetlepels currypasta, of naar smaak
    • 4 stukken naanbrood
    • salade om erbij te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de currypasta in een grote koekenpan tot het goed heet is. Bak de ui 1 minuut in de currypasta, voeg dan de groenten en garnalen toe. Bak nog eens 5 minuten.
    2. Voeg kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat 5 minuten sudderen of tot de kokosmelk is gereduceerd en de saus een beetje dikker is geworden.
    3. Ondertussen verwarm je het naanbrood.
    4. Om samen te stellen: Leg wat sla in het midden van een naanbroodje, bedek met garnalencurry. Vouw de onderkant en de zijkanten over elkaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren