Gebakken gepaneerde varkenslever

    Gebakken gepaneerde varkenslever

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    Maak dit als eerste!

    Een onderschat gerecht, maar oh zo lekker! Heerlijk met aardappelpuree en een groene salade. Bak de lever niet te gaar, want dan wordt deze taai.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 600 gr varkenslever, schoongemaakt en in plakjes van 2 cm gesneden
    • 3 eetlepels bloem
    • 1 ei, losgeklopt
    • 1 kopje paneermeel
    • 2 eetlepels plantaardige olie
    • 1 mespuntje zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Bedek de stukjes lever met bloem, en dompel ze dan in het losgeklopte ei. Vervolgens bedek je ze goed met paneermeel.
    2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de lever aan beide kanten goudbruin, maar nog steeds roze van binnen. Voeg zout toe wanneer de lever gaar is. Serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren