Groene salsa

    Groene salsa

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    We serveren deze eenvoudige groene salsa met gegrilde vis of gewoon met geroosterd brood met kaas. Je kunt het van te voren maken en je kan het een paar dagen in de koelkast bewaren.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels kappertjes (uit een potje)
    • 1 eetlepel gehakte verse munt
    • 1 eetlepel gehakte verse peterselie
    • 1 eetlepel gehakte verse basilicum
    • 1 eetlepel gehakte verse bieslook
    • 1 kleine groene chilipeper, fijngehakt (inclusief zaden)
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 geperst teentje knoflook
    • sap van een 1/2 citroen
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Gebruik een keukenmachine om de kappertjes, munt, peterselie, basilicum en groene chilipeper fijn te malen, maar maak er geen puree van. Voeg de olijfolie en lente-uitjes toe en meng dit erdoor.
    2. Giet het mengsel in een schaal, roer er het citroensap door en breng op smaak met zout en peper. Dek af en bewaar gekoeld in de koelkast tot je het nodig hebt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren