Kip met Parmezaanse kaas en sesamzaad

    (56)

    Een mengsel van paneermeel en kaas geeft deze kip extra glans. Ook lekker voor kipburgers of met koude kip voor een picknick.


    57 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 gr paneermeel
    • 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
    • 4 eetlepels sesamzaad
    • 1 ei, geklopt
    • 4 kipfilets

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. Paneermeel, Parmezaanse kaas en sesamzaad in een kom vermengen. Het ei in een andere kom opkloppen. De kip in het ei dopen en vervolgens in het mengsel paneermeel. Leg de filets vervolgens in een ondiepe ovenschaal.
    3. 20-30 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot het vleesvocht helder is.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (56)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Bekijk alle 1 collecties