Bagel met kaas en zalm

    Bagel met kaas en zalm

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een kleine lunch, voor als je niet zo'n honger hebt, maar toch een smakelijke maaltijd wil! Afhankelijk van je persoonlijke smaak, kun je extra belegen kaas gebruiken.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 bagel

    • 1 bagel
    • boter
    • 1/2 moot zalmfilet
    • 1-3 plakjes belegen kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 7min  ›  Klaar in:10min 

    1. Stel je grill in op een gemiddelde temperatuur. Snijd de bagel door de helft en leg de helften met de gesneden kant op de grill. Laat krokant worden, maar niet te bruin. Je kunt de bagel ook door midden gesneden in je broodrooster stoppen.
    2. Snijd ondertussen de kaas zo dun mogelijk.
    3. Smeer wat boter op de bagels, verdeel vervolgens de zalm over een helft van de bagel. Leg daar de kaas bovenop, hoeveel hangt af van je persoonlijke smaak.
    4. Leg de bagels in de oven, tot de kaas begint te smelten.
    5. Eet smakelijk!

    Tip van de kok:

    Gebruik gebakken zalm, geen gerookte zalm voor op je bagel. Je kunt overgebleven zalm van een vorige maaltijd gebruiken of het vers kopen en het bakken in de oven. Leg de zalm op een bakplaat en bak 12-20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren