Spaghetti met walnoot-rucolapesto

    Spaghetti met walnoot-rucolapesto

    11keer bewaard
    25min


    33 personen hebben dit gemaakt

    De rucola maakt deze pesto robuust en pittig van smaak.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 30 gr gehakte walnoot
    • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 30 gr grofgehakte rucola, met steeltjes
    • handje grofgehakte basilicum
    • 100 ml olijfolie
    • 30 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • zout naar smaak
    • snufje cayennepeper
    • 1 pak (500 gr) spaghetti

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Klaar in:25min 

    1. Walnoot, knoflook, rucola en basilicum in een blender of keukenmachine grof vermalen. Terwijl de machine draait in een dunne straal olijfolie toevoegen. De pesto in een kom scheppen. (De pesto kan nu ingevroren worden. Ontdooien voor gebruik).
    2. Parmezaanse kaas, zout en cayennepeper door de pesto mengen.
    3. De pasta volgens de gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en weer in de pan scheppen. De pesto erdoor scheppen en eventueel een paar eetlepels water om het mengen makkelijker te maken.
    4. De pasta overscheppen in een presenteerschaal of op individuele borden. Garneren met Parmezaanse kaas en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren