Krokante gemberkoekjes

    Krokante gemberkoekjes

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Deze gemberkoekjes smaken geweldig bij een kop thee. De koekjes zijn krokant zonder kruimelig te zijn.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 125 gr boter
    • 100 gr suiker
    • 75 gr donkerebruine basterdsuiker
    • 1 ei
    • 250 gr zelfrijzend bakmeel
    • snufje zout
    • 1 theelepel gemberpoeder
    • 150 gr gehakte gekonfijte gember

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:40min 

    1. Meng de boter en allebei de suikers. Voeg het ei en gemberpoeder toe en dan geleidelijk het zout en meel. Snijd de gember in stukken en voeg toe aan het deeg. Rol in ballen. Druk één kant zachtjes in wat suiker en leg op een ingevette bakplaat.
    2. Bak 10-15 minuten op 180°C / gasovenstand 4 tot ze goudbruin zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren