Pavlova

    Pavlova

    3keer bewaard
    1uur


    31 personen hebben dit gemaakt

    Dit is mijn oma's recept. Ik garneer de pavlova met verse room, kiwi en aardbeien, maar hij is ook verrukkelijk met rabarbercompote.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • het wit van 3 eieren
    • 3 eetlepels koud water
    • 200 gr kristalsuiker
    • 1 theelepel gedestileerde azijn
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 3 eetlepels maizena

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. De oven voorverwarmen op 150°C/gasstand 2.
    2. Het eiwit stijf kloppen, koud water toevoegen en weer mixen. Al mixend geleidelijk suiker toevoegen.
    3. Met de mixer op lage stand azijn, vanille en maizena toevoegen.
    4. Een bakplaat met bakperkament beleggen en daarover het mengsel verdelen. 45 minuten bakken. De oven uitzetten en in de oven laten afkoelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren