Poolse mayonaise-cake

    (2)

    Eenvoudig te maken en een zeer smakelijke traktatie! De traditionele Poolse cake voor Pasen. Licht en luchtig, dankzij de toevoeging van mayonaise.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 tube cake pan

    • 30 gr bloem
    • 50 gr aardappelmeel
    • 170 gr suiker
    • 4 eieren
    • 1 pot (225 ml) mayonaise
    • 2 theelepels bakpoeder
    • 1/4 theelepel vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Klop de eieren en suiker au bain-marie samen. Roer de bloem, bakpoeder, mayonaise en vanille-extract erdoor. Meng met een elektrische mixer op lage snelheid.
    3. Vet een tulband in. Giet het beslag erin. Bak 45 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren