Slowcooker gort en rundvleessoep

    Slowcooker gort en rundvleessoep

    2keer bewaard
    8uur20min


    31 personen hebben dit gemaakt

    Er zitten rundvlees soepbotten met groenten, gort en een hoop knoflook in deze makkelijk te maken soep. Geef het wel 8 uur de tijd om te koken in de slowcooker.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 2 rundvlees soepbotten
    • 2 eetl zout
    • 5 stengels bleekselderij, gehalveerd
    • 1 ui, in vieren
    • 1/2 theel gemalen zwarte peper
    • 2 "bouquet garni" kruidenbuiltjes
    • 6 wortels, gehalveerd
    • 1/2 bosje peterselie, gehakt
    • 11 teentjes knoflook, gepeld
    • 175g parelgort

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 8uur  ›  Klaar in:8uur20min 

    1. Doe runderbotten in een grote slowcooker. Voeg zout, selderij, uien, peper, bouquets garni, wortels, peterselie en knoflook toe. Vul slowcooker tot 4cm van de rand met heet water en kook 6 uur, afgedekt op Heet, onder af en toe roeren.
    2. Voeg parelgort toe en kook, onder af en toe roeren, 2 uur langer, of tot het vlees makkelijk van de botten los komt.
    3. Verwijder ui, bouquets garni, selderij en peterselie.
    4. Doe botten op een bord en haal vlees, zonder vet en kraakbeen, ervanaf. Leg het vlees terug in de soep en dien op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren