Volkoren pasta met tuinbonen en feta

    Volkoren pasta met tuinbonen en feta

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    Maak dit als eerste!

    Een fantastisch gerecht voor liefhebbers van tuinbonen! Tuinbonen, feta en cherrytomaatjes worden bedekt met kruidenboter en geserveerd met volkoren pasta. Heerlijk!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 200 gr volkoren pasta
    • 150 gr tuinbonen
    • 1 bosje dille
    • 100 gr verkruimelde feta
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 45 gr boter
    • zout en peper naar smaak
    • 6 cherrytomaatjes, in vieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook en kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Spoel de bonen af, doe ze in een pan, dek af met water, voeg 1/2 bosje dille toe en kook tot de bonen zacht en gaar zijn. Laat afkoelen en dop ze.
    3. Hak de andere helft van het bosje dille klein.
    4. Smelt de boter in een koekenpan en bak hier de knoflook in. Zet opzij om af te koelen.
    5. Verdeel de pasta over kommen, rangschik de tuinbonen erop, bestrooi met feta kaas, bedek met de tomaatjes en giet de knoflookboter erover.

    Tip:

    Je kunt de tuinbonen voorzichtig pureren voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren