Bruschetta met peer en brie

    Bruschetta met peer en brie

    3keer bewaard
    15min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Ik beschouw dit als een dessert en kaasplankje in één! Warme peren, besprenkeld met honing, worden geserveerd met brie op sneetjes knapperig brood. Je kunt ook blauwe kaas gebruiken als je wilt. Geroosterde hazelnoten vormen een mooie toevoeging.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 eetlepels boter
    • 1 eetlepel honing
    • 2 peren, zonder klokhuis en in schijfjes
    • 1 stokbrood, gesneden in 12 sneetjes
    • 100 gr brie, in plakjes
    • geroosterde hazelnoten, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de boter en honing in een pan, voeg de plakjes peer toe en kook zachtjes totdat ze plakkerig en gekarameliseerd zijn. Zet opzij.
    2. Rooster de sneetjes stokbrood onder de grill tot ze goudbruin en krokant zijn.
    3. Leg een plakje brie op elk stuk toast; bedek met warme peren en strooi er geroosterde hazelnoten over. Serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren