Pizza met gerookte zalm en blauwe kaas

    Pizza met gerookte zalm en blauwe kaas

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    Maak dit als eerste!

    Een heerlijke pizza die in 20 minuten klaar is. Alles wat je nodig hebt is een kant-en-klare bodem (of maak zelf een pizzabodem, zie voetnoot) en je favoriete beleg. Ook een heerlijk hapje voor een feestje!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kant-en-klare pizzabodem
    • 80 gr tomatenpuree
    • 1 eetlepel mosterd
    • 1 eetlepel olijfolie
    • zout, peper, basilicum en oregano naar smaak
    • 200 gr blauwe kaas, in blokjes gesneden
    • 150 gr gerookte zalm, in blokjes gesneden
    • 1 tomaat, geschild en in plakjes gesneden
    • 150 gr geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.
    2. Meng de tomatenpuree, mosterd, olijfolie, basilicum en oregano in een kleine kom, meng goed. Breng op smaak met zout en peper.
    3. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Verdeel de saus erover.
    4. Maak een laagje zalm op de pizza gevolgd door een laagje blauwe kaas. Bedek met plakjes tomaat en bestrooi met kaas. Leg er niet teveel beleg op, want dan zal de bodem niet goed gaar worden.
    5. Bak 12 tot 15 minuten totdat de randen goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.

    Zelf een pizzabodem maken

    Voor een recept op zelf een pizzabodem te maken, klik je hier.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren