Spinazievulling voor crêpes

    Spinazievulling voor crêpes

    2keer bewaard
    20min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze heerlijke en lichte vulling transformeert crêpes tot een geweldige lunch of zelfs avondeten. Ook lekker geserveerd als bijgerecht in plaats van een salade!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 10 crêpes

    • 800 gr verse spinazie
    • 2 liter water
    • 4 eieren
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1/2 theelepel zout
    • 1 mespuntje peper
    • 1 theelepel bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Spoel de spinazie af en verwijder alle taaie stengels. Hak fijn, dek af met water en kook totdat het geslonken is. Laat dan uitlekken.
    2. Doe de spinazie, eieren en knoflook in een grote pan. Breng op smaak met zout en peper. Laat sudderen tot het water verdampt is. Bestrooi met bloem en meng tot het dik wordt.
    3. Doe ongeveer 2 eetlepels vulling op een warme crêpe, vouw dicht en serveer. Ook lekker met een knoflook- of kruidensaus!

    Variatie:

    Laatst had ik er 100 gr feta doorheen gedaan. Heerlijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren