Tahini boterkoekjes

    Deze koekjes zijn lekker kruimelig en smaken naar meer. Ze hebben een heerlijke aromatische smaak, door de tahin. Serveer met een kopje thee of koffie.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 200 gr zachte boter
    • 200 gr suiker
    • 350 gr zelfrijzend bakmeel
    • 125 gr tahin (sesamzaadpasta)
    • 1 theelepel vanille-extract
    • noten of chocolade om mee te decoreren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:18min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C / gasovenstand 4. Bedek een bakplaat met bakpapier.
    2. Klop de boter en suiker luchtig.
    3. Voeg de bloem, tahin en vanille-extract toe. Meng tot alles goed vermengd is.
    4. Rol in kleine ballen en maak plat met een vork. Bedek met noten of chocolade.
    5. Bak gedurende 8 minuten op de voorbereide bakplaat. Laat afkoelen alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren