Snelle zeevruchtenpasta

    (41)

    Een snel en makkelijk gerecht waar iedereen van houdt! Pasta met venusschelpen, knoflook, peterselie en Parmezaanse kaas. Ik serveer het 't liefst met witte wijn, een groene salade en knoflookbrood.


    43 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 (500g) pak spaghetti
    • 2 eetl olijfolie
    • 2 teentjes knoflook
    • 1 (280g) blik kleine venusschelpen, vocht bewaard
    • handvol fijngehakte peterselie
    • 50g versgemalen Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Kook de spaghetti volgens aanwijzing op het pak; giet af.
    2. Verhit de olie in een koekenpan over matig vuur, en sauteer de knoflook 1 min, tot zacht. Roer venusschelpen en vocht erdoor. Kook, onder af en toe roeren, tot het vocht voor de helft gereduceerd is.
    3. Vermeng de pasta met de venusschelpen, gehakte peterselie en Parmezaanse kaas in een grote schaal.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (41)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren