Eenvoudig chocolade-roomglazuur

    Eenvoudig chocolade-roomglazuur

    10keer bewaard
    15min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Dit is het eenvoudigste en het beste recept voor chocoladeglazuur. Dit recept bestaat uit maar drie ingrediënten. Heerlijk romig, niet te zoet en zeer geschikt voor cake, cupcakes, taart en meer. Bekijk ook de video van dit recept.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 450 gr chocolade-roomglazuur

    • 100 gr pure chocolade
    • 150 gr boter, zacht
    • 200 gr poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de chocola in een kom boven een pan kokend water (au bain marie). Zet opzij zodra de chocola is gesmolten.
    2. Mix de boter tot het licht en romig is. Voeg geleidelijk poedersuiker toe, blijf mixen na elke toevoeging. Voeg de gesmolten chocola toe en mix tot het goed gemengd is.

    Video

    Chocolade-roomglazuur
    Chocolade-roomglazuur

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Niet mijn favoriet - 28 apr 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren