Echte bolognesesaus

Echte bolognesesaus.

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 300 gram rundergehakt
  • 150 gram spekjes
  • 1 ui
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 wortels
  • 1 glas witte wijn
  • tomatenpuree, naar smaak

Bereidingswijze

Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

  1. Hak de spekblokjes grof en bak dit samen met het gehakt.
  2. Doe alle groenten in de foodprocessor en hak grof.
  3. Doe alle groenten bij het vleesmengsel en bak aan. Voeg het glas wijn toe en de tomatenpuree en laat minimaal 1 uur pruttelen. Wanneer er te veel vocht verdampt meer wijn toevoegen.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties

Sauzen
Sauzen (460)