Pittige kruidenboter

    Pittige kruidenboter

    2keer bewaard
    3uur35min


    Maak dit als eerste!

    Heerlijk voor op vers gebakken stokbrood, kruidenboter met een kick.

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 250 gr boter
    • 1 Spaanse peper
    • 1 teentje knoflook
    • 2 eetlepels fijngesneden peterselie
    • 2 eetlepels fijngesneden selderij
    • 2 eetlepels fijngesneden bieslook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Extra tijd: 3uur in de koelkast  ›  Klaar in:3uur35min 

    1. Smelt de boter en voeg de in stukjes gesneden Spaanse peper toe. Laat dit mengsel gedurende 30 minuten in gesmolten toestand staan; haal daarna de peperdelen eruit en laat de boter stollen.
    2. Voeg als de boter nog zacht is de fijngesneden kruiden toe en meng het goed door. Zet daarna in de koelkast (of als het sneller moet in de vriezer) en laat de boter verder stollen.
    3. Doe voor gebruik wat boter op een schaaltje en zet dit 10 seconden bij 50% vermogen in magnetron.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren