Roompaté bolletjes

    Roompaté bolletjes

    1keer bewaard
    1uur15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een lekker hapje met roompaté en amandelen.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 100 gr gepelde amandelen
    • 250 gr roompaté
    • 100 gr crème fraîche
    • 1/2 eetlepel fijngehakte bieslook
    • 1/2 eetlepel fijngehakte peterselie
    • zout
    • scheutje witte wijn
    • 1/2 eetlepel fijngehakte dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. De amandelen in een foodprocessor hakken. In een kom de paté en de crème fraîche door elkaar mengen. Een kwart van de amandelen, de bieslook en peterselie erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en een drupje wijn.
    2. De rest van de amandelen op een bord strooien. Van het patémengsel balletjes draaien De balletjes door de amandelen wentelen. Op een schaal leggen en in koelkast nog wat laten opstijven.
    3. Voor het serveren nog even bestrooien met wat fijngehakte dille.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren