Varkensfricandeau uit de oven

    1 uur 15 minuten

    Een lekker hoofgerecht, even aanbraden en dan in de oven afbakken.


    5 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 600 gr varkensfricandeau
    • snufje zout
    • snufje peper
    • snufje paprikapoeder
    • boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Dep de fricandeau af met een stuk keukenrol papier. Strooi en zout peper en paprikapoeder op. Smelt de boter tot deze heet is en braad de fricandeau snel aan alle kanten aan. Leg deze dan op vetvrij papier en een koude ondergrond; wikkel deze vervolgens in aluminiumfolie en leg deze in de koelkast.
    2. Ongeveer een 45 minuten voor gebruik de fricandeau uit de folie halen en in een op 130 graden voorverwarmde oven plaatsen met een thermometer in het eindstuk. De temperatuur van de fricandeau regelmatig controleren en als de kerntemperatuur 65 graden is uit de oven en op een plank in aluminiumfolie zo’n 5 minuten laten rusten en dan opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren