Wortelsoep met koriander en kaas

    Deze wortelsoep, die een wat Indiase smaak krijgt door de currypasta, smaakt erg goed met naanbrood ipv stokbrood.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 450 gr panklare aardappelpartjes of blokjes
    • 2 dunne wortels, in dunne plakjes
    • 1 eetlepel patak milde currypasta
    • 750 ml wortelsap
    • 1 blik (400 gr) tomatenblokjes
    • 2 eetlepels citroensap
    • 1 bosje verse koriander, fijngesneden
    • 200 gr witte kaasblokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes gaar. Voeg de currypasta en wortelplakjes toe, en bak mee. Giet wortelsap, tomatenblokjes met het sap en het citroensap erbij. Roer en breng aan de kook, ong. 3 minuten.
    2. Breng de soep op smaak met zout en peper. Garneer met de fijngesneden koriander en de kaasblokjes als de soepkommen gevuld zijn.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties