Paleoschijf met pittig gehakt

    Paleoschijf met pittig gehakt

    9keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Plakken pompoen met gehakt, rode ui, rode biet en walnoten.

    Arnold Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1/2 kleine pompoen, geschild en in plakken
    • 1/2 rode ui, fijngesneden
    • 400 gr gehakt
    • snufje cayennepeper
    • zout en peper naar smaak
    • 1/2 potje rode bieten, uitgelekt
    • handvol walnoten
    • kokosolie om in te bakken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit een wok of koekenpan met een klein beetje kokosolie en bak hierin de rode ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak rul en bruin. Breng op smaak met cayennepeper, zout en zwarte peper. Voeg de rode bieten toe en warm goed door. Voeg als laatste ook de walnoten toe.
    2. Verhit ondertussen een koekenpan met wat kokosolie en bak hierin de pompoenschijven aan beide kanten tot ze gaar zijn (als je er met een vork makkelijk in kunt prikken). Bestrooi met zout en/of peper naar smaak.
    3. Serveer het gehaktmengsel met de pompoen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren