Runderreepjes met aardappel en courgette

    Runderreepjes met aardappel en courgette

    3keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Aardappelschijfjes en courgetteschijfjes, geserveerd met roergebakken runderreepjes met ui en paprika. Je kunt naar wens kruiden toevoegen, ik gebruik meestal alleen zout en peper.

    Arnold Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 400 gr rundvleesreepjes
    • 1/2 rode ui, gesnipperd
    • 1/2 groene paprika, in blokjes
    • 1 courgette, in plakjes
    • 300 gr voorgekookte aardappelschijfjes
    • kokosolie om in te bakken
    • peper en zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit wat kokosolie in een koekenpan of wok op middelhoog vuur. Bak kort de knoflook hierin aan en voeg dan de rundvleesreepjes toe. Roerbak ze rondom bruin. Voeg vervolgens de rode ui en de paprika toe en roerbak tot alles (beet)gaar is. Voeg naar smaak zout en peper toe.
    2. Bak in een andere koekenpan met een beetje kokoskolie de aardappelschijfjes en de plakjes courgette bruin/gaar. Bestrooi met wat zout.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren