Brasem op Spaanse wijze
1 / 1 Foto van:  
Blader

Brasem op Spaanse wijze

Deze ovenschotel met vis is snel klaar en makkelijk om te maken. De zeebaars smaakt goed in combinatie met tomaat en komkommer.

Chefje Antwerpen, België

Ingrediënten

Porties: 2 

  • 300-400 gr baars of filet van baars
  • 3 tomaten, in plakken gesneden
  • 1/2 komkommer, in schijfjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 laurierblaadje, verkruimeld
  • handjevol peterselie
  • 1 groene paprika, in stukjes
  • zout, naar smaak
  • citroensap, naar smaak
  • olijfolie

Bereidingswijze

Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

  1. Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 190┬░C.
  2. Leg de vis in de ovenschaal en verdeel de plakjes tomaat en schijfjes komkommer eroverheen.
  3. Meng de overige ingredi├źnten en verdeel dit over de vis in de ovenschaal. Bak ong. 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?
Plaats een foto vanaf je mobiel

Meer receptencollecties