Gebakken forel pakketjes met chilipepers en citroen

    Gebakken forel pakketjes met chilipepers en citroen

    11keer bewaard
    30min


    386 personen hebben dit gemaakt

    Forel verpakt in folie, gebakken met chili's en citroensap. Een indrukwekkende presentatie en er is geen afwas! Gebruik rode chili's als je iets minder pittigheid wenst.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 regenboogforel filets
    • 1 eetl olijfolie
    • 1 theel versgemalen zwarte peper
    • 2 teentjes knoflook,in schijfjes
    • 1 verse groene chili, in schijfjes
    • 1 citroen, in schijfjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 C / gasstand 6. Spoel de vis af en dep droog.
    2. Wrijf de filets in met olijfolie en kruid met zout en peper. Leg iedere filet op een groot vel aluminiumfolie. Leg er knoflook en chili schijfjes op en knijp wat sap van de eindstukjes van de citroen over de vis. Leg wat schijfjes citroen op de vis. Sluit voorzichtig alle randen van de folie om er gesloten pakketjes van te maken. Leg de pakketjes op een bakplaat.
    3. Bak 15 tot 20 min in voorverwarmde oven, afhankelijk van de grootte van de vis. De vis is gaar als het makkelijk met een vork in vlokken uit elkaar getrokken kan worden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren