Stoofperen

    Stoofperen

    3keer bewaard
    3uur10min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk als bijgerecht, of als dessert. Echte Hollandse stoofpeertjes. Zowel koud als warm erg lekker!

    Drenthe, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 kilo stoofperen, geschild en in vieren
    • 200 ml rode wijn
    • 2 eetlepels suiker
    • 1 kaneelstokje
    • 1 laurierblad
    • 2 kruidnagels

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. Doe de peren met de wijn in de pan en giet er water bij, zodat ze net onder staan. Voeg suiker, kaneel, laurierblad en kruidnagels toe en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat de peertjes in ongeveer 3 uur gaar stoven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren