Pasta met wodkasaus
1 / 1 Foto van:  
Blader

Pasta met wodkasaus

Deze pasta met wodkasaus kun je de volgende dag makkelijk als kliekje in de magnetron opwarmen.

Chefje Antwerpen, België

Ingrediënten

Porties: 2 

  • olie
  • 150 gr geraspte kaas, of naar smaak
  • 3 eetlepels tomatenpuree
  • 1 Spaans pepertje, fijngesneden, zonder zaadjes
  • 1 glaasje wodka
  • 1 theelepel cognac
  • 250 ml slagroom
  • 400 gr pasta, naar keuze

Bereidingswijze

Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en voeg het pepertje, tomatenpuree en iets water toe. Voeg de room erbij.
  3. Zodra de saus kookt, giet je de wodka en cognac erbij. Roer daarna de geraspte kaas erdoor. Roer tot een homogene saus.
  4. Giet de pasta af, laat uitlekken, en roer door de saus.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?
Plaats een foto vanaf je mobiel

Meer receptencollecties