Pasta met wodkasaus

    Pasta met wodkasaus

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze pasta met wodkasaus kun je de volgende dag makkelijk als kliekje in de magnetron opwarmen.

    Chefje Antwerpen, België

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • olie
    • 150 gr geraspte kaas, of naar smaak
    • 3 eetlepels tomatenpuree
    • 1 Spaans pepertje, fijngesneden, zonder zaadjes
    • 1 glaasje wodka
    • 1 theelepel cognac
    • 250 ml slagroom
    • 400 gr pasta, naar keuze

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Verhit de olie in een koekenpan en voeg het pepertje, tomatenpuree en iets water toe. Voeg de room erbij.
    3. Zodra de saus kookt, giet je de wodka en cognac erbij. Roer daarna de geraspte kaas erdoor. Roer tot een homogene saus.
    4. Giet de pasta af, laat uitlekken, en roer door de saus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren