Gevulde varkensfilet

    Gevulde varkensfilet

    3keer bewaard
    1uur


    21 personen hebben dit gemaakt

    Deze varkensfilets zijn makkelijk te maken - heerlijk gevuld met mosterd, knoflook en olijven en geroosterd met rode paprika, uien en champignons.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1.5kg hele varkensfilets
    • 2 teentjes knoflook, gehakt
    • 15 olijven op olie, ontpit
    • 1 theel mosterd
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 rode paprika, gesneden
    • 4 verse champignons, gesneden
    • 1 ui, dungesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Snij de varkensfilets lengtegewijs open. Spreid de mosterd, knoflook en olijven in het midden van de filet. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Bind filet iedere 2.5cm dicht om een gelijkmatige rol te vormen. Marineer 24 uur in de koelkast.
    2. Verhit een barbecue op hoog vuur.
    3. Leg rode paprika op een paar royale lagen aluminiumfolie en plaats de varkensfilets daarop. Bedek deze met ui en champignonschijfjes. Vorm een tent over het vlees van de folie en sluit deze aan de bovenkant af.
    4. Barbecue ongeveer 30 min, of tot het vlees een interne temperatuur van 70 C heeft bereikt. Laat 10 min rusten alvorens het vlees in plakjes te snijden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren