Kruidenboter

    (1)

    Soms voeg ik ook een fijngesneden teentje knoflook toe aan deze kruidenboter, maar voor de smaak is de knoflook niet noodzakelijk. Serveer deze kruidenboter met stokbrood.

    Marjel

    5 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 bakje kruidenboter

    • 100 gr roomboter, op kamertemperatuur
    • handjevol fijngehakte verse peterselie
    • 1/2 theelepel Italiaanse kruiden
    • zout en versgemalen peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:4min 

    1. Prak de boter met een vork samen met de peterselie en kruiden. Serveer in een leuk schaaltje.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren