Kruidenboter

  • 1beoordeling
  • 8keer bewaard
  • 4min

Soms voeg ik ook een fijngesneden teentje knoflook toe aan deze kruidenboter, maar voor de smaak is de knoflook niet noodzakelijk. Serveer deze kruidenboter met stokbrood.

Ingrediënten

Opbrengst: 1 bakje kruidenboter

  • 100 gr roomboter, op kamertemperatuur
  • handjevol fijngehakte verse peterselie
  • 1/2 theelepel Italiaanse kruiden
  • zout en versgemalen peper, naar smaak

Bereidingswijze

Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:4min 

  1. Prak de boter met een vork samen met de peterselie en kruiden. Serveer in een leuk schaaltje.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (1)

Elke1981
van
0

Gewaardeerd op 15 aug 2014

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties

Dip
Dip (262)