Kruidenboter

11keer bewaard
4min


3 personen hebben dit gemaakt

Soms voeg ik ook een fijngesneden teentje knoflook toe aan deze kruidenboter, maar voor de smaak is de knoflook niet noodzakelijk. Serveer deze kruidenboter met stokbrood.

Ingrediënten
Opbrengst: 1 bakje kruidenboter

  • 100 gr roomboter, op kamertemperatuur
  • handjevol fijngehakte verse peterselie
  • 1/2 theelepel Italiaanse kruiden
  • zout en versgemalen peper, naar smaak

Voeg toe aan boodschappenlijst
Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
Bekijk boodschappenlijst

Bereidingswijze
Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:4min 

  1. Prak de boter met een vork samen met de peterselie en kruiden. Serveer in een leuk schaaltje.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (1)

Elke1981
van
0

- Gewaardeerd op - 15 aug 2014

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties

Dip
Dip (280)