Warme salade met bulgur, peer en gorgonzola

    Warme salade met bulgur, peer en gorgonzola

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Soms, na een lange werkdag heb je zin in een lichte maar vullende maaltijd. Als je al gekookte rijst, bulgur of quinoa hebt, is dit helemaal een makkelijk recept.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kopje bulgur, rijst of quinoa
    • 1 rijpe peer
    • 1 paprika
    • 1 stengel selderij
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 150 gr gorgonzola
    • 1 bosje koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de bulgur. Om dit te doen, bedek je de bulgur met 2 glazen water, zet op middelhoog vuur en kook tot het water helemaal opgenomen is, in ongeveer 15 minuten.
    2. Snijd ondertussen de peer dun en de paprika in reepjes. Snijd de selderij zo dun mogelijk.
    3. Meng de salade voorzichtig. Voeg de warme bulgur en olijfolie toe. Bestrooi met de gorgonzola.
    4. Meng goed en garneer met fijn gesneden koriander.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren