Salade met gepofte aardappel

    Salade met gepofte aardappel

    Voeg toe aan favorieten!
    45min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een recept voor een aardappelsalade, geserveerd in een gepofte aardappel en bedekt met een heerlijke kaaslaag.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 aardappels
    • 150 gr ham
    • 1 ui
    • zout en peper naar smaak
    • 200 gr kaas
    • 4 eetlepels zure room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
    2. Was de aardappels en verwarm ze 3 minuten op hoog in de magnetron (afgedekt).
    3. Snijd de ui en roerbak deze een paar minuten op middelhoog vuur, voeg wat zout toe.
    4. Rasp de kaas grof en bewaar wat voor de garnering.
    5. Snijd de ham fijn en combineer met de gebakken ui, kaas en zure room. Voeg zout en peper toe en meng goed.
    6. Snijd de gebakken aardappel door de helft, haal het midden eruit en snijd dit. Voeg de aardappelstukjes toe aan de ham en kaas en meng goed.
    7. Vul de uitgeholde aardappel met de salade en garneer met de resterende kaas. Bak ze 15 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren