Kalkoen gehaktballetjes in tomatensaus

    Kalkoen gehaktballetjes in tomatensaus

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    Maak dit als eerste!

    Deze gehaktballetjes in tomatensaus zijn een geweldige oplossing voor kinderen die niet van groenten houden.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 snee volkorenbrood
    • 50 ml melk
    • 500 gr kalkoengehakt
    • 1 klein bosje peterselie
    • 200 gr diepvries spinazie
    • zout en peper naar smaak
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1 ui
    • 2 teentjes knoflook
    • 1 wortel
    • 300 gr kant-en-klare tomatensaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Week de snee brood in de melk. Meng het gehakt met de snee brood, voeg de gesneden peterselie, de ontdooide spinazie en zout en peper toe. Maak er gehaktballetjes van.
    2. Bak de gehaktballetjes in 2 eetlepels olijfolie bruin in 3 minuten, haal ze uit de pan en zet opzij.
    3. Voeg de resterende olie toe en fruit de ui en knoflook. Voeg de fijn gesneden wortel toe.
    4. Voeg de tomatensaus toe, breng aan de kook en kook de gehaktballetjes 15-20 minuten.
    5. Serveer met pasta en rijst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren