Russische crêpes met kaviaar

    Russische crêpes met kaviaar

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    Maak dit als eerste!

    Een recept voor crêpes gevuld met roomkaas en kaviaar. Een feestelijk idee voor feestmaaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 40 

    • 500 ml melk
    • 3 eieren
    • 4 eetlepels suiker
    • 1/2 theelepel suiker
    • 125 gr bloem
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 100 gr roomkaas of boter
    • 1 bosje dille
    • 150 gr rode kaviaar

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Meng de melk met de eieren, suiker en zout en meng goed.
    2. Voeg langzaam de bloem toe en klop met de elektrische mixer om klonten te verwijderen.
    3. Voeg de olijfolie toe aan het beslag. Bak dan de crêpes in een hete koekenpan.
    4. Meng de roomkaas (of boter) en fijn gesneden dille goed. de roomkaas moet op kamertemperatuur zijn.
    5. Zodra de crêpes zijn afgekoeld smeer je wat roomkaas op elke crêpe, bedek dan met kaviaar en rol op.
    6. Snijd iedere crêpe in 3 of 4 stukjes. Leg ze op een serveerschaal met de gesneden kant naar beneden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren