Spinazie, perzik en pecannoten salade

    Spinazie, perzik en pecannoten salade

    10keer bewaard
    20min


    131 personen hebben dit gemaakt

    Een perfecte zomerse salade met rijpe perziken, spinazie en geroosterde pecannoten.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 75g pecannoten
    • 2 rijpe perziken
    • 1 zak voorgewassen spinazie
    • 4 eetl slasaus of dressing naar keuze

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm oven op 180 C / gasstand 4. Spreid de pecannoten in een enkele laag over een bakplaat en rooster 5 tot 10 min in het midden van de voorverwarmde oven, of tot ze net donker beginnen te kleuren.
    2. Neem ze uit de oven en zet ze opzij.
    3. Schil de perzikken (indien gewenst), verwijder de pitten en snij ze in hapklare stukjes. Doe de perzikken, spinazie en gekoelde pecannoten in een grote kom, schep om met een dressing naar keuze en dien meteen op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren