Tagliatelle met portobello

    Tagliatelle met portobello

    1keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Een heerlijk Italiaans pastagerecht met portobello paddestoelen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 teen knoflook
    • 1/2 ui
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 250 gr tagliatelle
    • 200 gr portobello paddestoelen
    • 3 eetlepels groentebouillon
    • 50 gr boter
    • 150 gr verse spinazie
    • zout en peper naar smaak
    • rozemarijn naar smaak
    • 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de tagliatelle pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Snijd de knoflook en ui zeer fijn en bruin in de olijfolie.
    3. Snijd de paddestoelen in dunne plakjes, voeg toe aan de ui en roerbak een paar minuten.
    4. Voeg de bouillon toe en laat dit op hoog vuur een beetje inkoken. Voeg dan de boter toe en blijf constant roeren, gedurende nog een paar minuten.
    5. Voeg dan de fijn gesneden spinazie en rozemarijn toe. Voeg dan zout en peper naar smaak toe.
    6. Roer de tagliatelle erdoor en roerbak nog 2-3 minuten.
    7. Bestrooi met Parmezaanse kaas, meng goed en zet het vuur uit.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren