Gebakken kabeljauw met tomaat, basilicum en paprika

    Gebakken kabeljauw met tomaat, basilicum en paprika

    3keer bewaard
    25min


    23 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke malse kabeljauw gebakken met groenten. Een aromatisch en gezond gerecht waar het hele gezin van zal genieten.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 rode paprika, in blokjes
    • 2 tomaten, in blokjes
    • 1 ui, gesneden
    • 1 teen knoflook, fijngesneden
    • 2 eetlepels basilicum, gesneden
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 4 x 150 gr kabeljauw, graatloos
    • 1 citroen, geperst
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
    2. Snijd de paprika en tomaat in blokjes. Meng met de gesneden ui, knoflook en basilicum. Voeg de olijfolie toe.
    3. Leg 4 stukken folie klaar. Leg een stuk vis op elk stuk folie en bedek de vis met het groentemengsel. Besprenkel met wat citroensap en zout en peper. Leg er een ander stuk folie op, vouw dicht en maak zo pakketjes.
    4. Bak ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    - Gewaardeerd op - 03 aug 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren