Garnalen met citroen en knoflook

    Garnalen met citroen en knoflook

    23keer bewaard
    15min


    77 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig gerecht van gebakken garnalen op smaak gebracht met peterselie en knoflook, afgemaakt met citroensap en witte wijn. Heerlijk met pasta, of met een stuk knapperig brood. Bekijk ook de video van dit recept!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels boter
    • 1 bosje peterselie, fijngehakt
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 500 gr reuzengarnalen, gepeld
    • 1/2 citroen
    • 75 ml witte wijn
    • zout en zwarte peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt boter in ene grote koekenpan. Voeg peterselie en knoflook toe als de boter is gesmolten en bak 30 minuten.
    2. Voeg de garnalen toe aan de pan en bak deze 3 tot 4 minuten, tot ze roze zijn. Voeg citroensap, witte wijn en peper en zout naar smaak toe. Eet smakelijk!

    Video

    Garnalen met citroen en knoflook
    Garnalen met citroen en knoflook

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    grumpygijs
    0

    Lekker - 17 jun 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren