Spaghetti met gorgonzola en spekjes

    Spaghetti met gorgonzola en spekjes

    5keer bewaard
    20min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Deze spaghetti wordt geserveerd met een romige saus van onder andere spekjes, bleekselderij, en gorgonzola.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 300 gr spaghetti
    • 100 gr spekblokjes
    • 1 sjalotje, fijngesneden
    • 2 stengels bleekselderij, in stukjes
    • 200 gr gorgonzola, in stukjes
    • 200 ml koffieroom
    • 1 theelepel tijm
    • peper, naar smaak
    • 10 gr bieslook, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Bak de spekjes uit. Voeg de kleingesneden sjalot en bleekselderij toe, en bak 2 minuten mee.
    3. Voeg koffieroom, gorgonzola en tijm toe, en roer tot de kaas volledig in de saus is opgenomen. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met bieslook.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren