Turks brood met tomatenboter

    Turks brood met tomatenboter

    2keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Warm, knapperig Turks brood belegd met verse tomatentapenade. Serveer bijvoorbeeld met soep of een salade.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 Turks brood
    • 150 gr roomboter
    • 2 teentjes knoflook
    • 4 tomaten
    • 1 klein blikje tomatenpuree
    • 10 blaadjes basilicum
    • rozemarijn
    • tijm
    • zout en peper
    • 150 gr geraspte belegen kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Snij het Turkse brood in plakken.
    3. Meng alle ingrediënten (behalve de kaas) samen in de kom van een keukenmachine. Meng op het laatst de kaas erdoor.
    4. Smeer het mengsel op het brood en leg het besmeerde brood op een bakplaat bekleed met bakpapier.
    5. Zet ong. 5-7 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren